Nettoshopping och Robin Hood

Gick förbi en Netto på väg till en lekplats idag, och passade på att småhandla lite. Jag och Kim ska nämligen julshoppa imorgon, och då ryker veckohandlingen. Man får ju prioritera! Och tid och lust till att göra båda finns definitivt inte. Vi offrar även att tvätta, så om jag inte kommer hem med en hög julklappar och nya vinterskor är det en mycket besviken lama här. I alla fall, Netto är typ himmelriket om man gillar små tramssaker, som jag och Sienna gör. Mellan ägg och bananer hittade vi lysande julpingviner, nya älvvingar och ett Jakepussel. Snacka om lycklig unge när vi kom hem! Det var knappt så att vi behövde bråka när vi lämnade lekplatsen, eftersom vingarna lockade så mycket. När vi kom hem, efter att en liten älva byggt sitt nya pussel tjugo gånger, satte vi på Robin Hood, som jag inte har sett sedan jag var liten och som jag hade för mig var ganska bra. Jag hade fel! Totalt olämplig barnfilm, med hänganordningar och hot om halshuggningar och med en massa svältande och gråtande barn i fängelse. Tror en viss Busmus kommer ha livliga drömmar inatt. Hoppas hon får på sig älvvingarna i drömmen och kan flyga iväg med Jake och julpingvinen ifall hon skulle hamna i fängelse.
 
Julie, med det vackra hårsvallet, var dock modig och blev inte alls rädd.

Kommentarer
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

oj, är den så hemsk? Tycker iofs många barnfilmer är galet hemska egentligen...

2015-11-27 @ 21:11:20
URL: http://jennifers.nu/
Postat av: Moas oplanerade (mamma)blogg

Haha jag har nog aldrig sett klart lilla sjöjungfrun för den skrämde livet ur mig som barn, och snövit skrämde slag på min lillebror som blev så rädd för drottningen att han kastade ner filmen ner från trappan för att slippa se den igen

2015-11-27 @ 22:52:47
URL: http://oplanerat.vimedbarn.se
Postat av: N

Härligt med julshopping!

2015-11-28 @ 05:30:50
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
Postat av: Yohanna af Skovde

Hehe, älskar netto! Har deras app så jag ser nästa veckas reklamblad på torsdagen och ibland hänger jag på låset så jag inte ska missa att köpa grejerna :)

2015-11-28 @ 10:45:28
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Cissi

Älskar Netto! Finns ju hur mycket kul som helst. Speciellt "mut-presenter" till tjejerna!

Hoppas julshoppingen går bra. Vi har bokat barnvakt i veckan och ska smyga iväg själva. Lyxigt värre!

2015-11-28 @ 11:50:21
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Postat av: Cissi

sv. hon är 1 år och 1 månad... Så varit en riktigt semester jämförelse med Alice som var knappt 10 månader när hon sprang här hemma ;)

2015-11-28 @ 11:51:15
URL: http://nastanperfekt.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0