Skolbesök

Jag och tjejerna besökte min gamla arbetsplats idag. Sienna trivdes som fisken i vattnet, och trodde nog seriöst att hon var en elev på riktigt.
 
 
Jag kunde snabbt konstatera en del saker som jag lite glömt. 1. när folk frågar om det är tufft att vara tvåbarnsmamma så har jag- från att ha svarat nej- övergått till att svara att det är rätt jobbigt. Fel. Jag har bara blivit lite slapp. Att vara lärare är jobbigt. Jag är helt totalt överslut, och då har jag ändå varken haft planering, hållt i lektioner eller haft ansvar. 2. jag älskar mitt jobb! De dagar jag tvivlar på om det är lärare jag borde bli, så är det bara att hälsa på; det är här jag hör hemma. 3. jag saknar mina kollegor! och mina elever! Deppigt värre, eftersom jag inte kan få tillbaka dem, men det bådar ändå gott för karriären i framtiden.
 
Julie tyckte att det var rätt slitigt. Så här såg hon ut på bussen på vägen hem. Men jag tyckte ändå att hon skötte sig rätt bra idag. Förutom att hon spydde ner Wirginias mattebok, kanske.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad fantastiskt! Jag saknar jobba som lärare/ fritidspedagog! Dessa barn som gör en gråhårig! Men så är det de här med utbildning... Och jag är så trött på skolor just nu att jag kunnat spränga en! Haha! Men jag blir snart människa igen. Och ja, ngn förstod nog precis hur man kan känna för matte ;) /Terese (juli Lemons moder)

Svar: Jag saknar också jobbet massor! Tur att jag inte är skoltrött, för jag ska minsann bli lärare "på riktigt!"
Lisa

2015-11-13 @ 13:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0