Bestämd ung dam

Julie är en väldigt chill bebis. Hon har liksom bara hängt med ända från start, och har inte gnällt alls mycket. Nu är hon förkyld och därmed allmänt bitter på livet, så för tillfället har hon lite högre krav än vanligt, men inte så att man måste ägna henne full uppmärksamhet hela tiden. Föreställ er då hur chockade jag och Kim (och stackars Sienna) blev idag när Julie VÄGRADE dela med sig av platsen i pappas knä. Julie satt och chillade hos Kim, när Sienna kom och ville joina. Försiktigt kröp storasystern upp bredvid sin lillasyster... och Julie gav upp ett illvrål! Förskräckt hoppade Sienna ner och jag och Kim satt där med gapande munnar och funderade på hur Sienna hade klämt/rivit/sparkat Julie, då hon faktiskt inte nuddat henne. Kunde det vara så att Julie inte ville att Sienna skulle sitta där, undrade vi förvånade? Vi bad Sienna testa igen, med samma resultat! Nej, den fyra månader gamla bebisen var mycket bestämd; hon tänkte INTE dela plats med sin storasyster. Jahapp. Snopet gick Sienna och satte sig i sin lilla fåtölj istället, medan Julie nöjd och glad satt ensam kvar i pappans knä. Jag trodde att det var det äldre syskonet man pratade om när man nämner syskonavundsjuka?
 
Efterkonstruerad bild, där Sienna är lite full i skratt och bara väntar på ett nytt utbrott
 
Mycket nöjd bebis som får all plats i pappas knä

Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Haha ja ungar är ju för härliga :-D Kram

2015-10-19 @ 06:56:25
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: mamma/mormor Lena

Det är helt otroligt- men det är säkert som ni säger, hon tyckte att Sienna störde. Den här storyn stärker min teori- de är otroligt mycket smartare än vi kan inbilla oss, de små liven :D!

Svar: Smarta, men knäppa. Dessutom dyrkar hon ju sin syrra i vanliga fall. Men är man halvsjuk kanske man ska ha lite äganderätt på sin pappa.
Lisa

2015-10-19 @ 09:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0