Trotsiga, trotsiga treåring!

I våras drabbade det oss ungefär som att vi gått in i en dörr; treårstrotsen. Sienna blev helt manisk och bråkade om ALLT. Och hon verkade inte kunna hjälpa det. Vi undrade lite chockade och darriga hur det skulle gå när bebisen kom, men som tur är försvann trotsen efter ett par månader, från en dag till en annan, innan Julie föddes. Typ. Sienna är fortfarande trotsig, men på ett annat sätt. Nu verkar det liksom vara självvalt. Hon ska tramsa och bråka och hävda sig- för att hon tror att hon har rätt! Seriöst, vilken treåring har någonsin rätt om något? Inte min i alla fall. Så här hemma skriks det och smälls med dörrar och saker flyger och far. Och det är inte bara Kim som går bananas. Lilla söta Sienna är som ett galet trettonårigt troll. Jag undrar lite hur detta ska sluta, för visst är de minitonåringar när de är 6 och 9 år också? Och då kommer unge två vara 3 och 6 år. Vad har vi gett oss in på?
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Den här är född kaxig (inte trotsig)och kommer så att förbli ;). Se det från den ljusa sidan, självförtroende är bra. Hon kanske blir statsminister eller företagsledare eller nåt, hahahaha!

Svar: Man kan ju hoppas!
Lisa

2015-10-07 @ 22:29:33
Postat av: Cissi

Kan tycka att 6 års trotsen är den värsta hittills! Blir så arg på Emma att det finns inte... Dessutom är vi rätt lika så det går totalt i klinch många gånger... Har hänt att även jag har slagit i dörrar när vi blivit osams... Verkligen ett stolt mamma-ögonblick... Eller inte!

Lyckades få med mig en positiv och glad tjej (som inte höll på inför spa-eventet) ;)

2015-10-08 @ 10:53:14
URL: http://nastanperfekt.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0