Sienna says

Sienna är inte klok nuförtiden. Hon pratar i princip felfritt (förutom problemen med sv- som blir sr) och grammatiskt korrekt, men sakerna hon säger är många gånger inte kloka. 
 
Som i morse, när hon kollade på Daniel Tiger.
 
"Jag tror att han är lika gammal som mig."
"Jaså, tror du att Daniel Tiger också är tre år?"
"Nä, han är nog sex år."
"Men då är han ju äldre än dig?"
"Nä... han är en liiiiiten sexa!"
 
Dessutom har hon någon form av superkraft, som gör att hon kan prata i princip nonstop utan att hämta syre. Igår satte hon rekord på 12 timmar utan paus.  Och det hon säger hänger liksom inte samman, utan det snackas bara för att fylla ut den hemska och fasansfulla tystnaden.
 
"Mamma, mamma, maaaaaama? Det är något fel på min mage. Det är nog ett bi i den. Så jag måste läsa en saga. En sån med text i. Som i dina böcker." osv, osv, osv. 
 
Men det bästa är ändå när hon fyller ut luckorna med svordomar. 
 
"Mamma, jag är så jävla stressad så dockorna måste faktiskt bada innan vi går på dansen, för annars hinner jag inte." Helt ologiskt. Och med en fin svordom. 
 
Eller när hon snackar trots att ingen lyssnar på henne, som när jag pratar i telefon eller när jag och Kim pratar med varandra. Igår gick hon bakom mig och muttrade:
 
"Håll käften, håll käften håll käften..." Till vem? Och varför? Och snälla, snälla säg att hon inte har lärt sig detta hemma?
 
Mina öron är helt slut. På kvällarna är jag så trött att jag stupar, och det är inte för allt vi har gjort under dagen, utan för allt jag hört. Kim kan sålla, så han klarar det. Jag kan inte sålla bort något, utan hör varenda stavelse Sienna säger. Och de brukar börja med "maaaa-ama". Helt med gnällig och tjatig ton. Är man oförskämd om man använder hörselkåpor under sin mammaledighet? 
 
 
Min vackra flicka, som snackar öronen av mig.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Emma är precis likadan! Helt otroligt vad hon snackar! Nu har hon dock blivit så "gammal" att man kan säga till henne att komma ihåg vad hon skulle säga så fortsätter hon därifrån sen! 😊

Marcus har också varit anti koppel medan jag tyckt det varit en bra idé.. Men så i helgen var de och handlade själva, Marcus böjde sig ner för att ta ett par penslar och vips var ungen borta. Först letade han och personalen i butiken och lagret och sen började de med parkeringen... Men då kom en familj med henne.
Hon hade gått ut ur affären, lekt runt på parkeringen och blivit upphittad av en familj. Till dem hade hon sagt att hon var med mamma, att vi varit på sats och hade ne röd bil 😳 inte ett rätt på den... Så de hade varit och letat efter mamman som tappat bort sitt barn inne på sats... Hon var borta drygt 30 minuter... Så nu tycker han också att koppel kan vara en bra idé 😂

2015-09-28 @ 10:15:48
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Postat av: terese

vad lik hon är dej på denna bilden!

2015-10-04 @ 20:28:09
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0