Familjen annorlunda

Idag var min knäppa familj (jag, Kim och tjejerna, Frida och Danne, mamma och Mask) och käkade middag hos Annika. Vi började med att dricka vin på en lekplats, för att rasta ungarna. Sedan mat och mer vin på Annikas innergård. För att avsluta med ett kvällsdopp. Sienna fick vid ett tillfälle gå in i Annikas lägenhet och välja en sak hon ville ha. Hon valde en gosedjurselefant, och inte en städrobot som Kim hoppades på. Hon fick även en häxhatt, som min mamma valde att springa omkring med... även när vi gick för att bada. Julie snodde bag in boxen, eftersom den såg ut som en snygg väska, och släppte den sedan inte. Frida tyckte att hon kunde testa cyklopet hon fick låna av mamma inför en utlandsresa, och Mask lånade Julies solhatt för att slippa bränna sig. Undra om Annika ångrade att hon bjudit hem oss? Det var i alla fall en härlig dag med ett härligt gäng. Snacka om energiboost!
 
 
Moder och syster. Lika knäppa som mina döttrar. 💜

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mycket bra dag! Bästa var att bada och snorkla 😀

Svar: Fast sant, bad är aldrig fel.
Lisa

2016-08-21 @ 20:49:53
Postat av: Anonym

Förutom att umgås. Det är såklart det roligaste 😅

Svar: Hahahahaha viiiiiissst...
Lisa

2016-08-21 @ 20:50:35
Postat av: Annika

Jag ångrar mej inte jättekul att ha er här!

Svar: Hahaha härligt! Vi hade också himla kul. Fantastiskt lyckad dag, för alla åldrar! Och Sienna älskar Ellis- das Elefant. Hon har varit med på förskolan två dagar nu.
Lisa

2016-08-22 @ 07:09:36
Postat av: Mamma/mormor

Helt igenom en underbar dag, den innehöll allt man kan önska sej 😃👍! Och att mammans (min) särbo (Mats), mammans bästa kompis (Annikan) och mammans Yngsta dotter (Frida) gjorde upp planer att åka till Ullared. Med övernattning i samma rum på vandrarhem. Hahaha!

Svar: Hahahaha underbart! Hoppas Mask joinar. Hade varit svinkul! Men de skippar nog övernattningen, tror jag.
Lisa

2016-08-22 @ 10:04:31
Postat av: Marie

Hehe skönt att vara sådär lite flummigt spontana =D

2016-08-22 @ 10:25:30
URL: http://sweetwords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0