Tisdagslista

  • Inatt sov Julie 13 timmar, Sienna 12 timmar och jag 9 timmar. Skööönt! Kan säga att vi alla var lite gladare idag.
  • Jag orkade ta årets (tänkte jag skriva. Sedan insåg jag att Julie är 14 månader och jag var kräkigt gravid 9 månader innan dess... ) första joggingrundan på typ tre år. Den må ha varit kort, och i slutet gick jag mer än jag sprang. Men jag kom i alla fall iväg! Hoppas på två rundor i veckan, minst. Måste få upp min kondition lite. Och bli piggare.
  • Idag var Siennas dagisgäng på biblioteket. En promenad dit, lånade böcker, en promenad tillbaka. Julies gäng åkte vagn till en lekplats en bit bort. De har alltså båda fått komma iväg på miniutflykter, och vara UTOMHUS! Helt underbart! Just detta var anledningen till att vi bytte förskola till Sienna. På hennes gamla var de på två utflykter totalt, på tre år. Och de var ofta inte utomhus mer än två dagar i veckan. Fantastiskt dåligt. Spännande att nya förskolan redan har gått om det, på åtta dagar. 
  • Sol i sikte!
  • Kim orkade att håll sig vaken till två Orphan avsnitt. Är så spännande!
Min lilla knubbsäl. Har alltid hatat mina skelande ögon. Tycker det är ursött på henne. Hoppas hon inte får komplex för det!

Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor

Hon är så söt så man vill äta upp henne! Hon skelar inte, inte du heller. Ni har epicantusveck- då kan det se lite skeligt ut :)

Svar: Men mina ögon går ju i kors? Hahahaha
Lisa

2016-08-24 @ 17:56:05
Postat av: Mirre

Hon är jättesöt sådär, sötfia. Samt ohh vad skönt med många timmars sömn och joggingtur, bra där

2016-08-24 @ 22:13:13
URL: http://sweetwords.se
Postat av: terese

kan inte se att hon skulle skela? Men jag kan ju säga att jag hatar mitt skelande också.. som syns nu på äldre dar av utmattning och slarvande av glasögon!

2016-08-25 @ 10:50:51
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0