Sladdälskaren

Julie älskar sladdar. De toppar vilken leksak som helst, när som helst. Till och med när hon är hungrig kan hon låta sig distraheras av en sladd. Därför var det kanske inte helt genomtänkt att låta henne sova middag i vår säng nu när hon blivit lite mer mobil (nej, hon kan inte krypa. Hon är nämligen bara rörlig när hon är i en säng. Fegisknubbsäl.). Men jag var liksom mer orolig för att hon skulle kravla sig ur sängen, och la energi på att bygga in henne där, än rädd för att hon skulle attackera lampsladdarna. Ett misstag. Hon lyckades nämnligen inte bara få tag i en sladd, utan klarade även av att dra ner hela nattlampan över sig. Som tur var gick det bra, men jag hann bli rätt skakig. Och Julie hann bli rätt knäckt. Inte så kncäkt att hon numera är rädd för sladdar, men så knäckt att hon halvskällde på mig i säkert trettio minuter efter händelsen.
 
Badslangen i brist på elkabel

Kommentarer
Postat av: Mirre

Hehe jadu de är då helt otroligt finurliga och tror deras armar blir dubbelt så långa ibland

2016-02-11 @ 11:23:03
URL: http://nouw.com/sweetwords
Postat av: Cissi

Men du skulle ju bara lagt en sladd över henne, som inte satt fast i något... ;) Perfekta barnvakten ju ;)

2016-02-11 @ 13:33:27
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Postat av: mamma/mormor Lena

Du får väl kalla henne din lilla Sladdis nu då :P. Ta fram ett gäng ur gömmorna, passa på. Snart är det intresset över, det går undan i den åldrn, hahahaha!

Svar: Hon var supergnällig nu på kvällen, och jag röt åt Kim att ta fram en sladd. Vad för sladd, undrade han logiskt. Det kvittar, den är till Julie! Hon fick min laddare och var knäpptyst i tjugo minuter. Kan vara att jag aldrig mer kan ladda mig mobil, men det var det lätt värt. Lätt!
Lisa

2016-02-11 @ 14:48:29
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

Ja det är inte lätt att förutse alla faror :( Alicia har äntligen blivit helt stabil i nacken men man håller ändå en hand bakom "ifall att", bara det att jag inte var beredd på att hon (tre centimeter ifrån mig) skulle kunna komma med alla världens kraft mot min läpp/tand. Jag fick sjukt ont. Alicia blev ledsen och fick ett litet märke (som sen försvann).

Hahahaha älskar din mammas kommentar! Kalla Julie för sladdisen :D

2016-02-11 @ 15:25:44
URL: http://jennifers.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0