Småbarnsfamilj-dag

Idag har gått i ett- och ändå har vi inte gjort något! Jag förstår varför alla säger att småbarnsåren är tuffa.. Man har ju aldrig tid! Tid till vadå? Ja, till allt! Träffa kompisar, träna, sova, äta, duscha i fred, borsta tänderna ifred och så vidare. Det enda man gör är tvätta och mata och serva ungar. Jag känner mig som en mycket underbetald betjänt. Dessutom är jag bitter för att middagen (laxburgare) blir totalt misslyckad idag. Men jag har rastat barnen i ett par timmar, klämt in en lekplatsträff med min pappa, läst en grej till skolan samt bakat en stor sats pizzabullar som jag tänkte Sienna kunde ha som lunch de dagar vi är på vift. Så helt bortkastad har dagen inte varit. Och när vi ändå är positiva- de små glina somnade kl 18:45 idag. Score! Nu ska här egentidas. 
 
Sienna blev glad för sin alla hjärtans dag-Pascal. Hon blev inte så glad för tulpanerna hon fick av Kim (tror att en stor röd ros hade varit bättre), men desto gladare blev jag för de lyser nu upp tvbänken.
 

Kommentarer
Postat av: Mirre

Jamen precis, ibland känns det som man ingenting gjort men dagen pang tog slut, men det är ju precis det, tiden man gör och det man gör är ju allt =D

2016-02-14 @ 22:09:28
URL: http://nouw.com/sweetwords
Postat av: S

De där dagarna alltså, de är inte alltid så roliga. Tycker att det blir bättre o bättre med tiden iaf 😁 om det nu är till nån tröst.

Sv: vi valde förskolan långt borta. Hoppas det blir bra o jag inte får magont när vi väl kommer dit.

2016-02-15 @ 18:23:14
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0