Knäppissläkt

Grillningen i lördags var fantastisk. Hel knäppa släkten samlad på en och samma plats. Lauren, som jag inte sett sedan hon var 17 år, var precis som vanligt! Lika spontan och rolig och naturlig. Man kan tycka att någon borde ha ändrats lite under övergången till att bli vuxen, men icke. Dock är hon inte lika trotsig som när hon var tio år och jag bodde i USA, men det är nog tur. Mina ungar var helvilda så det räckte. Sienna tog plats på studsmattan när hon ko, sedan stannade hon där i sex timmar. Tre klädbyten fick hon gå igenom då det regnade rätt kraftigt, och en snabb tvångsmatning, men i övrigt studsade hon konstant. Julie fick sitt livs andra totala raseriutbrott, och gick inte att lugna på över en timme. Laurens son Knox var urgullig och busig och knäpp. Han har varken syskon, kusiner eller jämnåriga kompisar, och således noll social kompetens. Sprang bara omkring och pussade och kramade alla. Sienna var rätt knäckt. Jag var mest full i skratt. Julie blev assur. Och resten av familjen gick bara omkring och vrålade för att catcha upp och överrösta barnen och döva morfar. Hälften av gångerna på engelska, hälften på svenska. Oavsett vem mottagaren var. Vid ett tillfälle satt amerikanska Shannon och försökte mingla med amerikanska Knox, på svenska. Jag snackade engelska med Sienna i ren panik medan Julie skrek, och min kusin Hanna försökte sig på engelska med mig. Snacka om att inte ha koll på något. Tyckte lite synd om de ingifta släktingarna som måste ha undratt vad de gett sig in på med alla knasigheter, men när vi fotograferades sneglade jag bort och såg deras miner; ren och skär lättnad- av att inte dela blodsband med oss, anar jag. Mycket lyckad dag. 
 
 
Hela fotogeniska familjen. Morbror Lasse- som letar spindlar. Jag- som leker fiskmås med munnen. Julie, i pyjamas med napp- som försöker fly. Lauren- som undrar varför jag leker fiskmås. Min mamma- som verkar antingen ha ett andligt moment, eller som facinerat beundrar sin faders flint. Ika- som tydligen dreglat och måste fixa det innan bilden. Sienna- som verkar ha tappat sina tänder? Hanna- som i vanliga fall är modellsnygg men här ser ut som en bitter 50-åring. Macie- som är gömd bakom Knox. Knox- som kör en form av striptease. Morfar- som njuuuuuter. Sydney- som har tandvärk och verkar vilja skylla det på oss bakom. De enda som fattades var min syster och min moster Lotta, som dog för 16 år sedan. Och älskade mormor som dog för 13 år sedan. Ni var saknade!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Ja jösses vilket hallaballå, hahahaha! Jo, jag gick in i en annan dimension en stund där, en kort stund av bön eller meditation tror jag :P. Ovanligt bra foto annars tycker jag, HAHAHA!

Svar: Haha vissa andra blev bättre på de flesta, men det kaaaan vara så att detta faktiskt är det bästa på dig! Hahahaha
Lisa

2016-07-18 @ 11:50:27
Postat av: Yohanna af Skovde

Hahaha! Vilket bunderbart inlägg :)

2016-07-18 @ 12:49:25
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Hehe :D. Låter härligt det där :D

2016-07-18 @ 13:15:16
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Marie

HAha härlig beskrivning på allas imitationer, det var en dålig fotograf som inte fick era intresse till fotot, skratt

2016-07-18 @ 23:21:05
URL: http://sweetwords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0