Chilldag

Idag har vi haft en chilldag. Ungarna har gått/hasat omkring  i pyjamas hela dagen. Jag har badat, läst en bok, fikat och gått på bio med Mia. Pausade vilandet med att städa lite i morse, men i övrigt har här inte skett många knop. Not bad som inledning på ett par viloveckor. Vid ett tillfälle hittade jag Kim liggandes på mage på vardagsrumsgolvet, med ett stetoskop runt halsen. Jag antog att han lekte med ungarna, men när jag kom närmare visade det sig att han somnat så och att de övergett honom och börjat leka på rummet. Då är man avslappnad! Det var han dock inte efteråt, för hela hans bröstkorg hade tryckts ihop och han hade svinont. Kanske inte så otippat på ett parkettgolv? Lätt värt det, kan man tycka. Nu ska jag slänga mig i soffan och avsluta kvällen med ett Orangeavsnitt. Kanske till och med ska unna mig att somna där. Fast utan stetoskop. Ser så fånigt ut.
 
Jättegullig film. Kanske inte lika bra som boken, men det vägdes upp av att skådespelarna var perfekta!
 

Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor

Så Kim trodde iaf inte att han fått en hjärtinfarkt? Med tanke på tryck över bröstet :P? Låter som en härlig dag! Jag ska också se filmen :)

2016-06-26 @ 22:07:04
Postat av: Marie

Hehe sicken sköning som somnar på parkettgolvet, bra gjort =D

Ja tänkte så då jag skrev det att det kan sporra andra, fast förr då jag läste sådana inlägg så vart jag bara sur på mig själv, eller så läste jag dem inte ens utan tyckte bara personen ifråga skröt, men så är det ju faktiskt inte, för det är ju mycket jobb för att nå dit också, tänka om i huvudet =D

2016-06-27 @ 09:58:37
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Cissi

Låter som en riktigt avslappnad och härlig dag ;)

Ja, blev en supermysig kväll... och är fortfarande mätt! :)

2016-06-27 @ 10:08:26
URL: http://nastanperfekt.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0