Julies födelsedagskalas

Idag firade vi Julies ettårsdag med brunch här hemma. Vet att jag någonstans läst om just att fira på förmiddagen, men jag vet inte var. Är dock väldigt tacksam för detta tips, för snacka om smidigt. Bra tid för ungar (och eventuellt en halvalkoliserad släkting, om det nu möjligtvis skulle vara att man har en sådan), enkelt att förbereda, massor av tid att städa efteråt. Och inte en massa väntan före och stress efter. Superlyckat. Julie var på bra humör och visade till och med upp sina små tassande gångsteg. Och efteråt sa hon tydligt pappa för första gången. Och pekade på Kim, så att vi skulle applådera ännu högre. Sienna blev nöjd både med sina tröstpresenter och lillsyrrans presenter, och har lekt helnöjd hela dagen. Och efter att gästerna gått sov Julie 2,5 timmar, vilket inte var fel det heller. Nu hoppas jag att Kim ska överge den älskade fotbollen, så att vi kan se ett Orangeavsnitt tillsammans. Det är så spännande! Dock inte lika spännande som förra säsongen, eftersom jag då använde ett par avsnitt till att 1. Känna efter om jag hade värkar 2. Bekräfta att jag hade värkar 3. Andas mig igenom värkarna och 4. Panikslaget vänta på att mamma/barnvakten skulle komma i taxi. Hon hann dock inte komma. Vi stack ändå. Och sen hade vi en liten liten Julie här hemma när vi såg de sista avsnitten. Och nu har vi en underbart knäpp och gosig ettåring här hemma. Snacka om att jag alltid kommer att associera Orange med positiva saker. Och snacka om att jag inte kan stava till associera. Åh well, nedan kommet bilder från födelsedagsfirandet.
 
Julie öppnar paket. Hon fick duplo, kläder, pyjamasar, skor, pengar och en lekbondgård. Niiiiiice!
 
Bästa grejen- slippa laga mat till gäster! Och inte skämmas för att man inte bjuder på mat men bjuder hem en skum tid. För seriöst, när passar det egentligen med bara kaka och kaffe? Aldrig.
 
Julie hade kul. Hon fick nämligen mat.
 
Sienna leker med Julies nya duplo. Efter att ha målat sin tröstmålardockElsa till Avatar, lekt i sin tröstpysselbok, pysslat ihop en tröstlåtsasblomkrans och cyklat på sin nypimpade cykel med nya tröstpärlor på. Skönt när syrran slipper bli avundsjuk.
 
Tack alla ni som var med och firade!

Kommentarer
Postat av: Yohanna af Skovde

Det är tipset ska jag sno! Vi väljer alltid annar 14 eller 15 men det är ju egentligen sämsta tiden för många med barn. Och så går hela dagen åt kalas.

2016-06-18 @ 19:45:54
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

Smart tips :) ska tänka på det sen när det är dags. Åh va roligt att du har sånna minnen till den serien :D

2016-06-18 @ 23:04:29
URL: http://jennifers.nu/
Postat av: Mamma/mormor Lena

Tack själv! Verkligen en bra tid, för alla. Det ska nog jag också köra med i fortsättningen:). Kul att båda Lillorna och ni också var nöjda med dagen :). Se upp Hästveda, imorgon kommer invasion Karlberg :D!

2016-06-19 @ 18:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0