Tisdagslista

  • Jag var hemma från alla månadens minitrips denna veckan, och kunde därför se "mina" elever gå ut sexan. Nästa år hamnar de på en massa olika högstadier, så detta var sista chansen. Härligt att få säga hejdå till alla, även om jag är rätt nostalgisk just nu.
  • Att vi hade hyfsat fint väder när vi var i Skanör förra veckan. Skönt med regn när man ändå bara har en hemmavecka.
  • Att det är sommarlov! Jag var rätt slutkörd där i slutet. Inte helt lätt att kombinera skola med mammaledighet och höga krav. Men nu ska jag chilla! Och ahr redan börjat, med resa och Skanör. Tror jag har läst drygt 15 böcker denna månaden. Då har man haft avkopplingstid och egentid och allt sånt där trevligt.
  • Sienna och Julies dagisplatser. I Malmö är det inte alls säkert att syskon får plats på samma dagis, så vi är sjukt lättade. Och mycket nöjda med att de fick där de fick. Sienna har stått i kö dit i 1,5 år.
  • Att jag har så många människor omkring mig som jag vill umgås med. Hinner visserligen inte träffa alla hälften som mycket som jag hade önskat, men det är ändå kul att ha valmöjligheterna.
  • Och en sjätte punkt som jag inte kan låta bli: VG även på sista uppsatsen, och kompletteringsuppgiften, vilket innebär VG i slutbetyg på den delkursen. Yeeeeey! Ett G och 3 VG denna terminen. Mycket nöjd.
Sienna och Julie satt och lekte på stranden i Skanör. Jag läste en halv bok medan min moder roade dem lite då och då. Älskar att ungarna börjar ha lite nytta av varandra, och vilja ha varandras sällskap. Oftast är det Julie som hasar efter syrran, men även Sienna söker uppmärksamhet hos Julie ibland. Härligt.

Kommentarer
Postat av: Yohanna af Skovde

Härligt lista! Och vad kul med dagisplatserna! :)

2016-06-14 @ 21:12:12
URL: http://yohannaafskovde.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0