Tisdagslista

  • Ungarnas sömnvanor! Inte nog med att Julie numera sover hela nätter, utan de sover länge på morgnarna också! I morse vaknade Julie 8 och Sienna 9. Då kan man undra om de var uppe till midnatt igår? Nope! Julie somnade på vägen hem från mamma, strax efter kl 19. Så hon missade till och med sin välling. Lyx!
  • Alla roliga planer. Kom precis hem från Kos, och imorgon drar jag och ungarna till Skanör för fem dagars häng med min mamma. 
  • Vädret! Man kan hitta på så mycket roligt och allt är så mycket enklare.
  • Det verkar som att vi inte fick med oss vägglössen hem. Både Julie och Sienna vaknade täckta av bett i lördags och i söndags och vi fick panik. Men tydligen kan betten börja synas så sent som tio dagar efter, och vi har fortfarande inte hittat något i deras sängar. Håll tummarna för oss! Antisimex bokade till den 27:e, för säkerhets skull.
  • Resan. Vet att jag tjatar, men vi behövde nog alla den avkopplingen och njutningen tillsammans. Vilken underbar start på sommaren!
Ensamdag med mina tjejer idag. Vi hängde på lekplatsen, lunchade ute, chillade på en gräsmatta medan Julie sov och avslutade med glass som mellanmål. Härlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0