Underbar resa

Hemma igen. Vårt mål var att behålla Kos-schemat och fortsätta få Julie att sova 20-07. Hon blängde på oss och däckade kl 17.55. Sienna ligger dock fortfarande vaken och skriker ut lite order då och då, så att vi inte kan se Game of Thrones. Men de är förlåtna, för vi har haft en underbar resa! Julie var inte klok, utan var precis lika gnällig som vanligt och var endast nöjd när hon hade mat i flabben. Hon sov dock hela nätter resan igenom, så vi orkade med en hel del gnäll. Dessutom åt man typ hela tiden. Sienna skaffade sig en sjuårig kompis, och trodde därefter att hon var fjorton. Så henne har vi mest stirrat chockade på när hon har gjort helt olämpliga saker. Typ hoppa i poolen och öva att simma utan vare sig simring, puffar eller övervakande vuxen. Nu var vi visserligen bara två meter bort, men ändå. Snacka om att fresta på nerverna. Hotellet var fantastiskt, servicen, maten, barnklubben, stranden och poolerna helt underbara. Vi fick hotellrummet bredvid gänget vi åkte med- av en slump! Hur kan man ha sånt flyt? Båda låg på markplan, så vi bara sprang in och ut på varandras terasser hela tiden. Jag och kompisen Sofia fick en askul utekväll. Killarna var ute två kvällar, varav en för mycket. Flyget gick bra (alltså, med Juliemått mätt då. Alla andra hade fått paniiiiik av en så skrikig unge. Vi var härdade. Och de serverade kanelbullar.). Nymodighet var att man kunde checka in bagaget på hotellet, och få boardingkort där. Sweeeeet! Allt har varit otroligt lyckat, och jag kan knappt tro att en resa kan vara så här. Nedan kommer en bildbomb. Tillhör man inte den nyfikna familjeskaran kan man skippa den. 
 
Mat. God buffé med fantastisk utsikt. Men seriöst, att serva ungar och hämta och städa och fylla på och hämta dricka... varje måltid tog minst en timme. Och vi åt typ var fjärde timme. Känns som att jag spenderat mer tid vid det bordet än vid poolen. Dock asbra att de hade IKEA-stolar. Och att Julie kan äta typ allt. Och gör det. Hela tiden.
 
Julie kommer att sakna maten
 
Gick sådär när man försökte chilla på stranden
 
Försök till familjebild. Svårt att se oss, men fin bakgrund. Till höger om Kim är vår altan.
 
Sienna springer framför vår altan. (Detta var bästa altanbilden. Say what?) Till vänster var Tobbes, Sofias och Pauls altan. Alltså, där Sofias ben är.
 
Försök till familjebild. Här kör ungarna en klädmatchning som fick Kim att halvkräkas. Synd bara att det inte kom med på bild. Matchningen då, inte Kims spya. Men kolla poolen i bakgrunden! Lika fin som på hotellets hemsida.
 
 
Den fantastiska poolen. Sienna hade en hajfena på ryggen (tack mamma!!) och simmade självständigt och säkert. I slutet av resan blev hon dock övermodig och ville öva utan. När jag gav med mig och kämpade med min rädsla lärde sig ungen att simma! Visseligen inte på rätt sätt, utan som en liten hamster, men hon tar sig fram och håller sig uppe.
 
Julie ääääälskade sin simring, Not. Dessutom hatade hon att bada, fram till i onsdags då hon insåg hur kul det var. Därefter var hon livsfarlig, eftersom hon kastade sig i hela tiden. Jättekul dock. Fast det hade varit lättare om jag hade bottnat.
 
 
Jag ville fota Sienna och flaggan. Det slutade med att ungen körde någon typ av poledance, och jag fick slita ner henne därifrån innan folk hade börjat stirra.
 
Den skönaste timmen på hemresan
 
Vilken underbar semester! Denna kommer jag att leva på länge.
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Tack för fina bilder! Ser ju helt underbart ut och så kul att semestern blev så lyckad :). Ska bli kul att se Sienna simma i Skanör och i Luhrsjön, du skrev inget om snorkling :P? Och det där med 2 utekvällar " varav en för mycket" väcker ju en viss nyfikenhet som jag hoppas få stillad på måndag, hahahaha!

2016-06-04 @ 16:36:00
Postat av: Marie

Oh så många fina bilder och det ser ju helt underbart ut, ah rutinerna kan ändras snabt både till det bättre och sämre =D

2016-06-05 @ 21:34:04
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Marie

Oh så många fina bilder och det ser ju helt underbart ut, ah rutinerna kan ändras snabt både till det bättre och sämre =D

2016-06-05 @ 21:34:04
URL: http://sweetwords.se
Postat av: terese

åh vad mysiga bilder! <3 Verkar varit en underbar semester. Jag borde trotsa min flygfobi <3

2016-06-07 @ 17:01:43
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Vilken härlig resa! Skönt att komma iväg och få lite sol och ladda batterierna.
Må så gott!

2016-06-08 @ 13:40:08
URL: http://https://annasfotnoter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0