Racernallen

Sienna älskar Simbi, hennes stora Lejonkungengosedjur. Hon (japp, Simbi är en flicka) hänger med nästan överallt, och är både sliten och obotligt smutsig. Men framförallt är hon otymplig. Därför kände jag och Kim att det vore en toppenidé att hitta ett annat gosedjur för Sienna att ta med sig till Kos. Då vi hade en stor kasse bortglömda nallar på vinden fick Sienna helt enkelt gå upp och välja ett där. Och vad väljer hon? Ett stort otympligt lejon. Visserligen renare och fräschare än Simbi, men ändå. Det nya lejonet heter Leo, och är inte så nytt egentligen. Sienna fick honom när hon var nyfödd, av Kims polare. Men eftersom han befunnit sig på vinden i två år räknas han som ny. I alla fall, när hon skulle upp på vinden och välja så förklarade vi att hon fick välja en "resenalle". Alltså, en nalle man kan ha med sig när man reser. Hon snappade upp ordet, men tydligen inte motiveringen, för sedan dess har hon benämnt Leo som sin Racernalle (räääääsernalle). Så nu sitter Racernallen på hennes säng och laddar batterierna, för om 36 timmar åker vi! Så taggad. Tyvärr är nog Simbi lika taggad, för jag har en känsla av att Sienna inte riktigt har insett att Simbi ska stanna hemma. Finns en stor risk att vi har med oss två lejon på resan. Får se. Kan vara värt det.
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh William har ett lamm som följt honom så där, numera är lammet slitet och han använder det inte men jag vet hur det är med nallar. Såna vill man ju inte ska försvinna på resor heller. Hoppas ni kan lösa allt :).

2016-05-25 @ 20:32:48
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

Hahaha åh älskar barnens egna tolkningar av grejer <3 kan bli så fel men ändå så rätt! Och åååh va avis jag är på er resa! Ha det underbart!

2016-05-25 @ 22:54:58
URL: http://jennifers.nu/
Postat av: mamma/mormor Lena

Ni KAN bara inte lämna Simbi ensam hemma! Ta med henne som sällskap till rääääääsernallen :P

Svar: Simbi ska vakta lägenheten.
Lisa

2016-05-26 @ 18:09:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0