Sjukdomsupdate

Det verkar som att vi börjar få saker och ting under kontroll här hemma. Och med det menar jag våra sjukdomar. Efter lite velande hit och dit har vi kommit fram till att det mest troliga senariot är att vi alla fyra har haft två sjukdomar parallellt, som vi har smittats av vid olika tidpunkter. En förkylning och en odefinierbar som ger illamående och brist på aptit. Sienna och Kim är helt friska just nu, medan jag har förkylningen kvar och Julie har den andra. Sienna började med den skumma, och det var därför jag blev ringd från dagis i torsdags, även om vi inte kom fram till något konkret. Hon fick även förkylningen mildast. Kim fick förkylningen svårast, eller så är han klenast, men har inte lidit så mycket av den andra förutom lite magont. Och med lite menar jag mycket. Men inte som mig, som har haft kramper och kräkts. Och Julie har klarat sig okej från förkylningen, även om hon är snorig, men har nu matvägrat i tre dagar. Hon är dock övergnällig och ledsen. Troligtvis från hunger, för hon går hela tiden och ber om mat som hon sedan vägrar äta. Mycket intensiv helg och början på veckan. Tack gode gud för att det är lov! Även om det varit mysigare med ett harmoniskt sådant. Imorgon hoppas jag dock på lite bättring hos lilltjejen, för då ska vi till den öppna förskolan som jag hängde på med ungarna när de var små. Sienna längtar som en galning och är otroligt uttråkad här hemma. Och på fredag kommer en fotograf dit och ska ta syskonbild på ungarna. Ska bli kul! Tänkte att de ska kläs färgglatt och så ska Sienna och Julie få ha bilden på sitt rum. Lite syskonkärlekspåminnelse skadar aldrig.
 
Hela gänget var på en lekplats en timme idag. Kim har varit sjukad från jobb sedan mitten av måndagen, men idag behövde även han vädras. Julie gnällde hela tiden. Bilden visar det tydligt- Kim satsar och gungar med ungen och har kul... medan Julie sitter och tjurar. Stackars min bebis. Bli frisk! Hon dricker dock välling, så det är inte lika läskigt som förra gången.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mirre

Oh roligt med syskonfoto och hoppas nu att ni piggnar på er så ni alla är på benen snart

2016-11-02 @ 20:37:36
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Tina

Jaså, är det ni som smittade oss med vinterkräksjukan? Vi har lagt oss en efter en sen i söndags. Väntar spänt på om Simon klarar sig. 😳😳 😘

Svar: Nä, är det sant?!?!?!?! Vi var helt 100 på att det inte var det, men blev ändå lite svettiga sen när alla i familjen mådde skumt. Men tröstade oss med att om det varit vinterkräksjukan så folk från Halloweenfesten redan blivit smittade, så vi kunde andas ut med gott samvete. Och så blev ni sjuka! Noooooo! 😨😨😨😨 sorry, sorry, sorry!!!
Lisa

2016-11-02 @ 21:32:08
Postat av: Yohanna af Skovde

"han behövde vädras", haha! Skönt att ni börjar känna er piggare i alla fall! Syskonbilder är en sån grej jag alltid tänker att vi ska ta men hur ofta händer det? Jag måste få tummen ur!

2016-11-02 @ 22:22:48
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: emma sofie

Hoppas ni får hålla er friska snart! Det är så tråkigt att gå hemma vecka efter vecka.

2016-11-03 @ 08:29:09
URL: http://frkenpisces.blogg.se
Postat av: Mamma Malin

Åh, dessa sjukdomar. Helt klart nackdelen med den här årstiden!

SV: Åh, vad skönt att det gick bättre med Julie i alla fall. Ingen förlossning verkar ju vara den andra lik :)

2016-11-03 @ 12:12:50
URL: http://www.mammamalin.se
Postat av: Mamma/mormor

Kan Julie ha blåsor i munnen?

2016-11-04 @ 11:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0