Alla är hesa

Dagen har gått ut på att skrika. Förvånadsvärt nog inte åt att vår Skånes djurparkutflykt blev inställd, vilket jag faktiskt hade kunnat köpa. Utan åt allt annat. Jag vill ha en till macka, hon fick med sylt, jag tappade min macka, jag kaaaaan inte ta på mig kläder själv, jag vägrar ha blöja, jag har tappat mina strumpor, jag vill dra av mina strumpor. Hon slog mig, jag är hungrig igen. Pappa skrämde mig. Kiiiiim, sluta skrämma Julie! Vi tog en kort skrikpaus medan Julie sov, då jag och Sienna drog till Kockums och åkte lite skridskor. Därefter var vi på det igen. Jag kaaan inte ta av mig, jag är hungrig, jag ska absolut inte äta det där, jag vill ha mer vatten, jag tappade ut mitt vatten, sluta skrämma Julie, smäll inte i dörrar, hon tog min panda, hon tog min, hon slog mig, släpp henne, jag är hungrig igen, jag vill inte ut, jag kan inte ta på mig, jag är vaaaaarm, sluta ta av dig skorna, du ska ha mössa, jag tänker inte kissa, ingen nalle, hämta spadarna, på vantar, jag vill inte ha vantar, jag väägrar, jag fryser om händerna, putta mig jag kan inte ta fart själv, jag vill ner, jag vill hem, jag är hungrig igen, jag är kissig. Jag kan inte hänga upp min jacka, jag vill inte stå still, Julie stinker, neeeej inte ny blöja, hon tog min docka, sluta slå din syster, du också, tyyyyysta, dra inte ner tvätthögen, öööööeeee Julie stinker igen, jag villll inte byta blöja, jag är hungrig, jag vill inte äta, jag vill ha mer mat, jag vägrar, jag vill också ha kaka, mamma Julie tog min kaka också, jag vill inte bada Sienna har kaka, släpp din syster. Trevlig badpaus. Sedan läggningsbråk. Jag är så trött. Och döv. Och hes. 
 
30 sekunders lycka innan de insåg att de inte kunde roa sig själva och jag och Kim vägrade hoppa med dem. 

Kommentarer
Postat av: Frida

"Är det inte dags för kusiner till Sienna och Julie snart?"

Nope. NOOOOPE!

Svar: Jooooo! Tänk typ julaftonar. Hur det roligaste var att träffa Hanna och Ika. Vill du verkligen beröva mina barn det? Du måste liksom skaffa ungar för Siennas och JUlies skull. Och min. Jag vill bebisgosa utan att behöva genomlida en graviditet till. Så var lite schysst och sätt igång nu, för vår skull! Hahahahaha
Lisa

2016-10-16 @ 21:33:03
Postat av: Mamma/mormor

HAHAHAHAHA! Låt dej inte skrämmas Frida, någon vi känner har tendens att överdriva lite ibland :p

Svar: Den dagen var dock sann. MEN jag skriver ju inte om alla de dagarna där allt flyter på (för de finns inte! hahahahaha).
Lisa

2016-10-17 @ 19:35:57
Postat av: Frida

Hahah de kommer va tonåringar innan jag är 100% sugen 😉 näärå, gåre så kommer det kanske om 2-3 år. Tidigast. (Obs ej nu!)

Svar: Men blä!
Lisa

2016-10-22 @ 20:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0