Julies blöjvägran

Julie har kommit på att hon inte ska ha blöja mer. Det hade väl varit okej, om hon inte vägrat pottan och toaletten också. Julie tycker alltså att det bästa alternativet är att kissa lite här och var, både på golv och i sina kläder. Det positiva- efter ett par tre nedkissningar ger hon upp och ber om blöja. Vilket hon sedan går med på att ha... tills det är dags för nästa byte. Då börjar karusellen om. Med skrik, tårar och en hel del slag. Att säga att det barnet är bestämt är en underdrift. Kim tror att jag är helknäpp som går med på att låta henne gå omkring utan, men nu när han varit hemma med oss ett par dagar har jag noterat en ökad blöjfri tolerans hos honom också. Hellre torka lite pölar än bli attackerad av en tasmansk jävul liksom.
 
Stora tjejen lånar syrrans trosor. Jag tänkte att det kunde vara en morot att inte kissa på sig, utan välja pottan. Det var det inte. De gick hur bra som helst att kissa i, de med. 

Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor

Det är så här det börjar, vägen mot att bli torr 😊. Sätt pottan i vardagsrummet och gör det till en lek?

2017-02-24 @ 17:55:50
Postat av: Mirre - Sweetwords

Hopplöst läge, kanske får göra någon form av belöningsläge när hon sitter still på toaletten eller nåt. Vår är tvärom, hon ska ingenting göra utan ska ha blöja, vi som vill och tycker hon ska vara blöjfri nu

2017-02-24 @ 22:48:48
URL: http://sweetwords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0