Tröttdag

Idag skulle vi ha en chilldag. 2 timmars handledning för examensarbete, men i övrigt mys och lek. Gick sådär. Vaknade högst ofrivilligt klockan 4, då Julie kände sig redo för dagen. Jag var inte redo! Tyvärr var inte Julie heller det egentligen, så dagen har liksom för oss alla kantats av trötthetens tecken. Förutom för Sienna, som idag varit en rastlös och aspigg prick! Examenshandledningen gick sådär. Något av det första handledaren sa var att vi skulle lära av språket X använde. För mig var Xs språk flummigt och obegripligt och mitt självförtroende sjönk i botten. Efter mycket diskuterande om annat avslutade hon sen med att vi inte alls som skulle skriva som X. Jag fattade- och fattar- fortfarande nada. Men som tur är har handledaren skickat tillbaka mitt utkast med en massa kommentarer, så det ska jag läsa när jag är snäppet piggare. Och med snäppet menar jag otroligt mycket. Jag gillar 8-9 timmar. 5 är döden för mig. I alla fall. Hem och avlöste mamma och packade matsäck och tog på Sienna kläder, för att få lite pulkaåkning. Snöar det två gånger per år gäller det att satsa, trötta eller ej. Hämtade Julie, som inte höll med. Hon började protestera lite. Och sedan mycket. Och sedan skrek hon hysteriskt i 1,5 timme medan jag och Sienna mer och mer desperat försökte hitta en lagom brant backe. Vi gav upp och gick hem. Varpå ungens humör vände. Snopet. Men hon gillar verkligen inte att vara utomhus! Sienna får ta igen det imorgon när farmor ska ha hand om sjuklingen. Där finns nämligen en stor härlig backe precis utanför. Och Siennas tolvåriga kusin har tajmat det med en sjukdag hos farmor hon med. Not bad! Kul för Sienna! Och skönt för Julie att slippa. Jag önskar lite att jag fick vara med. Men mest önskar jag att jag fick sova. 19:30 ikväll är väl rimligt?
 
 

Kommentarer
Postat av: Mirre - Sweetwords

Hehe tänk att de alltid protesterar då man gör något för dem varför är det så??

Ja ibland är det rimligt att få lägga sig tidigt man beh sova ikapp

2017-02-08 @ 20:59:22
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Mamma/mormor

Ingen tillfällighet- Julie gillar verkligen inte uteliv, hahahaha! Hoppas du får sova ut 😘

2017-02-08 @ 21:09:59
Postat av: Yohanna af Skovde

Känner ibland för att söva ner mig ett par dagar för att komma ikapp.Hoppas du blir piggare och att du kickar ass med examensarbetet!

2017-02-09 @ 09:47:51
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Mamma Malin

Åå 4 är liiite väl tidigt va? :O Hoppas det var några vettiga kommentarer, handledaren verkade ju lite "luddig" :P

2017-02-09 @ 11:47:27
URL: http://www.mammamalin.se
Postat av: AngelicasVärld

Men så mysigt med snö...vill också ha här i storstaden är det barmark - TYVÄRR!!

2017-02-10 @ 09:38:19
URL: http://angelicasvarld.com
Postat av: Cissi

Hoppas du fått sova eller får ta igen det i helgen. Här har vi också en tjej som avskyr uteliv. Alice smiter in så fort hon får chansen

2017-02-10 @ 11:56:25
URL: http://nastanperfekt.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0