Huvudskakande arg unge

Julie har en -sådär charmig- egenhet. Hon snackar som sagt mycket bra nu, men missar ibland en del grejer. Som att vi inte förstår ett ord när hon har napp i. Och att vi inte har ögon i nacken. Detta med ögonsaknande nackar leder till vissa problem. Julie använder nämligen inte alltid ordet nej eller inte när hon inte vill något, utan skakar ibland enbart på huvudet. När man sitter och tittar på henne fungerar det utmärkt, för då ser man till exempel att svaret "yoghurt" och ett huvudskak betyder att damen i fråga inte vill ha yoghurt, men detta är lite svårt om man har ryggen till. Som när man kikar in i kylskåpet medan Julie sitter vid bordet. Leder till en hel del bråk, om man säger så. För gud nåde modern om hon serverar dottern något som hon inte vill ha. Eller tar fram en tröja som hon inte valde. Eller erbjuder fel napp. Det bästa är när Kim står bakom och "tolkar", men det känns inte hållbart i längden. Å andra sidan verkar det inte så troligt att hon använder ett huvudskak som nej i längden heller, så det löser nog sig. Om ett tag. Och några bråk.
 
En kram sa hon dock inte nej till

Kommentarer
Postat av: Mirre - Sweetwords

Hehe ja minsann lätt tolkade ibland och ibland inte och mamma och pappa är såååå dumma då de inte förstår anser de ;)

2017-05-05 @ 10:03:38
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Days by Johanna

Haha ja inte lätt det där när vissa ord inte används--- hugo säger nej fast han vill ha och blir arg... men hur skall jag veta när nej betyder nej och när nej betyder ja liksom dessa barn

2017-05-05 @ 13:23:54
URL: http://daysbyjohanna.se
Postat av: Yohanna af Skovde

Elliot blir 8 i juli och han kan också blir skitsur om vi inte såg att han sa nej "MEN JAG SKAKADE JU PÅ HUVUDET". Ja, lilla mister, jag har inte röntgensyn :)

2017-05-06 @ 20:28:15
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Mamma/mormor

Man måste ha ögon i nacken som förälder. :p

2017-05-07 @ 08:44:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0