Överraskningarnas dag

Denna dagen bjöd på många överraskningar. Efter frukost stack jag och Sienna hem till kompisar. Då blev Kim milt sagt överraskad. Inte för att han inte visste att vi skulle dit, utan för att jag inte tog Julie med mig. Men du ska ju vara hemma hela dagen? Och det är inte kul för Julie där? Och det är skönt för mig att kunna snacka lite med min polare? ...och hon är din unge med? Julie och Sienna blev lika chockade. Men Julie då? Undrade Sienna. Luli osså!!!!! Vrålade Julie. Jag var dock bestämd och stack ändå. Överraskning två kom när vi spelade vad som måste vara världens värsta spel om man är lättskrämd och skakig. Ali Babas kamel. Man ska hänga saker på kameljäkeln. Som om man hänger fel hoppar till och kastar av sakerna. Och han är jävligt känslig. Jag höll på att dö av skräck. Tillslut försökte vi få ungarna att spela ett spel själv. Då kom överraskning tre; de var för trötta för att leka. Rätt snopet. Så vi sa hejdå och stack. Så kan det gå.
 
 Nej, jag är inte förlovad. Det är min kompis hand. Jag kunde inte ens få kamelfan att lägga sig ner innan han hoppade till.

Kommentarer
Postat av: Mirre

Hehe det känns igen, många ggr jag ska göra något och så säger BQ, men ta med Bellis då, men varför du ska ju bara vara hemma?

2017-05-07 @ 21:24:59
URL: http://sweetwords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0