Våren har kommit

Det är sooool! Hallelulja! Igår firade jag och Kim våren genom att släpa med oss ungarna på världens shoppingrunda. Idag var vi lite schysstare och tog med dem till stranden för lite häng med mamma och hennes polare Annika. Det var så härligt! Vi grillade korv till lunch, byggde sandslott, såg ungarna knuffas omkull 250 gånger av mamma, tvingade dem att jaga bort fiskmåsar från fågelrädda Annika och bara hängde. Sen doppade sig såklart gamlingarna, varpå Sienna satsade hon med. 12 C. Not bad för en femåring! Nu försöker jag få Julie att sova, trots en tupplur i bilen på vägen hem. Sienna försöker själv att sova, men för att Julie inte ska skrika delar de säng. Känns sådär snällt mot Sienna, så jag får nog snart sära på dem. Men det är så skönt att slippa skrikandet! Är det barnarbete light att låta storasyster natta bångstyrig lillasyster? Men nattningsbråk till trots, vilken underbar dag och vilken underbar helg! Fler såna tack!
 
 

Kommentarer
Postat av: Mirre

Tssii den baddräkten har Bellis med, samt ja nu känns det som det är vår verkligen och så mysigt ni haft det

2017-05-14 @ 19:58:37
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Yohanna af Skovde

Det får vara minusgrader i vattnet så länge man kan hänga ute och det inte kommer snö eller blåst på en - det ser helt amazing ut!

2017-05-14 @ 20:27:18
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Mamma/mormor lena

Men visst var det härligt 👍😀! Starkt av Sienna att doppa sej i så kallt vatten. Nä, det är inte barnarbete att låta storasyster natta lillasyster. Det befrämjar syskonkärleken ❤️

2017-05-14 @ 22:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0