Kort om Mallorca

Hotellet: väldigt trevligt! Fräscha rum, okej service och 6 stora pooler! Underhållning varje kväll, varav 6 kvällar inledde med minidisco. Studsmattor med hoppselar för 5 euro, en kväll drog de dit en hoppborg, fanns en spelarkad och två poolbarer. 
 
Maten: hade halvpension, vilket innebär frukost och middag. Ingick inte dricka till middagen, vilket var lite snopet. Vi löste det dock ändå! Var ganska nöjd med maten, då de varierade buffen och hade mycket fisk. Ungarna åt enbart nutella och glass, två gånger om dagen. De varierade med slush till mellanmål. Luncherna man kunde köpa på hotellet var hemska! Testade två gånger, men det var plågsamt. Åt ute tre gånger, varav den sista gjorde mig lite lätt matförgiftad. Sista dagen åt vi fruktyoghurt, knäcke med nutella och drack juice på hotellrummet. Det var ungarnas nyttigaste måltid på hela veckan. 
 
Stranden: underbar! Otroligt vacker, och jättefint vatten. Tyvärr gillade inte resten av resesällskapet havet, så vi var där bara två förmiddagar. Kan vara för att ungarna också föredrar pool, och Kim inte tåler saltvatten. Men ändå! Det var himla fint. 
 
Sällskapet: vi var tre familjer med två barn var. Gick toppenbra! Inga sura miner, ungarna lekte fint ihop i början av veckan och bråkade som syskon i slutet. Och alla barn var trygga med alla vuxna! Julie och Sienna övergav raskt mig och Kim för att söka de andras sällskap. 
 
Sienna: lärde sig simma på rygg, flyta, dyka 2 m efter föremål, dyka från kant (sådär snyggt) och simma långa långa sträckor både över och under vatten. Grät när vi gick upp ur poolen sista dagen. Har nu simhud mellan tårna. Eller inte. Kunde haft. Har förvandlats till en halvhaj, och fått två tandrader. Nästan. Kan vara att hennes babytänder ALDRIG trillar ut så att de riktiga nu kämpar sig fram ändå. 
 
Julie: är minifisk och älskar också poolen. Glömde puffar en gång. Lärde sig av sitt misstag, då det tog en stund för modern att förstå vad hon såg och kasta sig i vattnet och fiska upp ungen. Därefter var barnet dock mycket noga med att ha puffarna. Vågade inte hoppa från kanten själv. Hennes höjdpunkt var dock att tillbringa en vecka i Kennies sällskap. Och Mikaelas. Min lilla charmpuff.
 
Mallorca: får fem lamor av fem! Kan absolut tänka mig att åka dit igen. Antingen i samma sällskap eller bara familjen eller med galna släktingar. Kanske testa på en båttur nästa gång? Är mycket nöjd!
 
 

Kommentarer
Postat av: Zandra

Vad hette hotellet Lisa? Ser verkligen mysigt ut!

2018-07-24 @ 12:07:13
Postat av: Zandra

Vad hette hotellet Lisa? Ser verkligen mysigt ut!

2018-07-24 @ 12:07:13
Postat av: Zandra

Vad hette hotellet Lisa? Ser verkligen mysigt ut!

Svar: Eix Lagotel! Verkligen supernice. Dock 15 min promenad fråm.stranden, men det gick gratisbussar.
Lisa

2018-07-24 @ 12:07:17
Postat av: Anonym

Vi har tillbringat minst en vecka varje år i 9 år på Mallis och tycker att det e fantastiskt för barnfamiljer! I år åker vi dock till Kroatien och testar det ☀️

Svar: Jag vill också testa Kroatien!!
Lisa

2018-07-24 @ 18:18:55
Postat av: Mamma/mormor Lena

Om ni vill ha med nån galen släkting så kan jag nog vara intresserad.......😛

Svar: När någon båtluffat klart då va?
Lisa

2018-07-24 @ 19:55:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0