Strandlama

Denna sommaren går i strandens tecken. Eller badandets? Det händer ju faktiskt att vi varvar stränder med vattenlekplatser och utomhusbad. Men det är sällan vi inte har på oss badkläder och släpar på simringar och matsäck. I fredags tog vi oss dock samman och stack in till stan för lite shopping och lunch. Jag har varit ledig i två veckor nu, tror jag. Har vågat öppna datorn och har inga mejl, så nu är nervarvningen total. Fööönt, som Julie hade sagt. Det mest ansträngande under dagen är att bestämma om vi ska packa ner mackor eller pannkakor. Vi chillar i två veckor till, sen blir det full action med Mallorca, två stugbesök och inflytt. Yey! 
 
Vi valde Skanör idag. Fick sällskap av Tiff, med familj, som är nere från Luleå. Vi har känt varandra sedan vi var tre år gamla. Lika gamla som Julie och hennes Ellen är nu. Galet! Kul att fortfarande vara vänner.

Kommentarer
Postat av: Mirre - Sweetwords

Skanör ska ju vara så fint och söta de är tillsammans

2018-07-03 @ 23:29:01
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Mamma Malin

Så himla skönt det låter! Jag längtar efter min egen semester men det är inte förrän v.31 så får vänta ett tag till.

Svar: Mja, det beror lite på barnet tror jag. Jag tror inte Charlie (3,5 år) förstår riktigt vad jag läser men han kanske snappar upp något tänker jag. Det kanske kan bli en fortsatt diskussion om att säga nej t.ex. Jag tror det står 6-9 år som rekommenderad ålder annars.

Svar: Ah okej! Men kanske lagom för min sexåring då...
Lisa

2018-07-04 @ 03:08:53
URL: http://www.mammamalin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0