Arbetsvägrande lama

Sommarlov!! Sista arbetsdagen idag. Hade inget schemlagt alls, för att alla skulle ha tid att röja och göra klart. Jag hade redan röjt och gjort klart, så jag hade ganska långtråkigt. På eftermiddagen bänkade jag mig därför i en vilofåtölj i arbetslagsrummet, med en bok och några kakor. Där satt jag och njöt när rektorn tittade förbi. Hehehe. Kände mig sådär flitig. Det värsta var nog att jag gjorde en liknande sak på SPAt, då jag helt sonika berättade för en kollega att den närmsta timmens möten med mig skulle ske i poolen... utan att se att rektorn satt bredvid. Hade kunnat trösta mig med att rektorn vet hur flitig jag är och hur sällan jag är borta, men i ärlighetens namn har hon ingen aning. Tröstar mig istället med att hon kommer ha 35 nya anställda i höst, så hon kommer ha glömt både händelserna och mitt namn lagom till sommarlovet är slut. Känns bra. Nu- semester!
 
Julie sa hejdå till sin hylla. Ny förskola väntar i höst.
 

Kommentarer
Postat av: Yohanna af Skovde

Haha! Shit happens! Så gött med sommarlov! Jag väntar in semester ett och sedan ser jag fram emot låååångledigt. Eller ja, lååånföräldra"ledigt" :)

2018-06-20 @ 19:36:27
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Mamma/mormor

Hahaha! Jag tror nog rektorn har koll och överser med ditt slappande 😛. Jag kommer att sakna Jullans skåp, hämtningarna och alla gulliga ”fröknar” 😢. Hoppas nya förskolan blir lika bra.

2018-06-21 @ 21:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0