Hej då napparna

Julie har klarat sin första natt utan napp! Min lilla stora tjej. Igår skrev hon och Sienna ett avskedsbrev, som vi sedan la i en påse tillsammans med napparna. Vi hängde upp påsen i nappträdet och traskade till buss som tog oss till tåg som tog oss till min favoritleksaksaffär- Lekia i Lund. De har allt! Julie fick gå runda efter runda, för att välja en sluta-med-napp-tröst-belöning. Tillslut valde hon en.. docka! Vilket inte är ett dugg överraskande, då hon älskar dockor. Redan i affären hade hon dock lite ångest, och ville nog hellre ha sina nappar, sa hon. Det fick hon inte. På kvällen hade ångesten eskalerat, och hon skrek att vi skulle hämta napparna, att det kändes fel i munnen och att hon inte klarade det. Av ren utmattning somnade hon tillslut. Som vanligt kom hon in till mig mitt i natten, och påpekade även då att hon ville ha napp. Hon somnade dock om rätt fort. Och i morse, efter att hon besviket sa att hon trodde att hon hade en napp bredvid sig, upptäckte hon att hon hade överlevt natten. Vi high fivade och nu är ungen rätt nöjd med sig själv, om vi säger så. Hoppas på en liten mildare läggning ikväll. Underbara stora unge! Nu har jag verkligen ingen bebis längre. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor

Naaaaw ❤️! ” Kändes fel i munnen ” 😂😂. Det tar väl ett par kvällar/ nätter innan abstinensen försvunnit- om jag minns rätt så tog det 2 kvällar för Sienna?

2018-03-29 @ 10:32:00
Postat av: camilla

När min son slutade med natt, så klippte vi av alla "napparna" o kör snöre i hållarna och hängde upp alla (förstår inte hur man kan ha så många nappar) i ett träd går hemma. det var många år sen nu, så de flesta napparna har blåst ner...

2018-03-29 @ 18:29:48
URL: http://frumamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0