Ynklaman

Jag har fått en afteblåsa! Eller haft en, som jag inte märkte, men som har gett mig ett afteblåsesår. Det är en mild näradödenupplevelse, skulle jag med viss överdrift vilja påstå. Man hade kunnat snitta ett stort blodigt hack på insidan av kinden, kasta in salt och citron och lite tequila i det och ändå inte uppnå samma form av smärta. Eller inte. Men det ger en beskrivande bild av hur det känns. Eftersom jag genomlidit detta helvete i snart två dagar nu så har jag fått kramp i de av smärtan genomspända käkarna, och spänningshuvudvärk. Jag har svårt att öppna munnen, så jag pratar liksom sluddrande. Och att äta är en form av tortyr. Det hindrar dock inte mig från att göra det, men jag piper och stönar lite underligt vid varje måltid. Detta är första gången jag får eländet, men enligt google inte den sista. Ynk! Det positiva är att det finns lite lindring i form av en munskölj på apoteket, och att jag fått den mildaste varianten. Av tre. Jag hade inte velat ha nummer två eller tre, om jag så fått en tam lama på köpet. Tyck synd om mig! 
Andra konstigheter jag har eller har haft som jag gärna tar emot sympati för:
  •  Essential tremor- som gör att jag är otroligt darrhänt, vilket förvärras vid stress med förbättras med fylla, och som kommer bli värre i framtiden. Sätter sig ibland på stämbanden. Pratar då lite sävligt och konstigt. Än så länge är det mest jag som märker när det händer.
  • Afantasia- ni vet hur man kan se sina barn framför sig när man sluter ögonen? Det kan inte jag. Att ge mig vägbeskrivning eller instruktioner var jag ska hitta föremål är som att be en t-rex kasta boll. Och det värsta är att jag har bra fantasi! Jag kan bara inte se det framför mig.
  • Hyperemesis gravid- har INTE det nu, eftersom jag inte är gravid. Hade det dock med båda ungarna. Och vill jag ha fler barn kan man lika gärna koppla upp mig till droppet direkt. Innebär att även med tabletter spydde jag konstant, ca 30 gånger om dagen. Värst var det innan kl 9 och efter kl 15, då jag inte hann ut från toan. Blödde från både hals (rivsår) och näsa (ansträngning), samtidigt som jag spydde. Mysigt. 
Valde mellan att visa bild på köttsår eller vackra barn på spa. You're welcome

Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor

F’låt men jag KAN bara inte låta bli att skratta 😂. Inte kul för dej alls med de här besvären- men bra att du tänker på lite annat nu under ”afte-dagarna’. Så du liksom fördelar det onda- varje grej blir lite mindre så ❤️😘

2018-03-31 @ 00:04:27
Postat av: Anonym

Framtiden vet vi inte säkert så Inshaallah du får de bättre me tiden ang dedär diagnoserna, tänker främst på darret. Förvånar mig inte alls om du låser dig med förväntningarna går du de...https://sunnah.com/tirmidhi/36/85 Gud är vad hans slav tror om honom så var positiv <3

Svar: Ikis... om jag kan respektera att du är troende, så kan väl du respektera att jag inte är det? Uhibu..ha? Love you!
Lisa

2018-04-08 @ 01:16:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0