Ingen hästfamilj

Dagen inleddes med ponnyridning på Kummingegården. Julie har ridit två gånger tidigare, och var superladdad. Fram tills vi fick syn på hästarna; då försvann all glädje. Jag vet inte om det var besvikelsen över att det inte var Pippis Lilla Gubben eller om ungen seriöst blev rädd för den typ 70 cm höga shetlandsponnyn, men hon tyckte inte alls att det var kul. Kim var också asrädd för den förvuxna hunden, och lyckades med bedriften att skrämma upp alla ponnisar när hans lilla lilla skulle hälsa på en stor häst i grannhagen. Han hojtade till av rädsla och Julies miniponny och hästarna i närheten skriade och började stampa. Julie ville hoppa av och ledarna stod mest och tittade på i chock. Vi kom dock iväg på rundan tillslut. I sakta mak lunkade ponnierna på en härlig skogspromenad, med oss bredvid. Julie satt och tjurade, Kim fasade för hemvägen- då grannhästen kanske ville hälsa igen- och Sienna hade astrist. Hon kämpade tappert och låtsades att hon hade kul, men i ärlighetens namn är hon för gammal och för ivrig. Hon hade behövt en större ponny som hon själv fick hålla och styra... och helst galoppera med. Känns som att nästa ridtur får gå till på ett annat sätt. Helst med mig på en häst och resten av familjen hemma.
 
Lite balansövningar i slutet. För eventuella läsare som besökt Kummingegården så sitter Sienna på Lilja och Julie på Mulle. Ni ser hur stor och läskig han är?

Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor Lena

HAHAHAHA

2018-11-04 @ 19:36:50
Postat av: Emelie

Haha, ja hjälp vad de ser läskiga ut..!

2018-11-04 @ 22:26:00
URL: http://angsull.blogg.se
Postat av: Isabel

Det heter väl Kummingården? Ska be om ditt nr av mormor. Vår vecka lyckades också bli hektisk. Mest pga en massa traderaauktioner jag la ut och skulle skicka och kollla betalningar för men ändå....

Svar: Hahaha ja, så heter det...
Lisa

2018-11-04 @ 22:56:57
Postat av: Netti Starby

Oj vad tokigt att det blev så! :-D Kramis

2018-11-05 @ 05:53:57
URL: http://starbys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0