Tisdagslista

  • Jag ska få lärarlönelyftet! Ibland får man trevliga samtal från sin chef. Han berättade det för mig för flera veckor sedan, men idag bekräftade administratören att det är på g. Och det hon säger, det gäller. Nice! 
  • En elev, som inte alltid kämpar sitt hårdaste, sliter som en gnu på sin praktikplats. Hon hatar stället, men jobbar på för att hon vill ha bra referenser på sitt cv. Yey!!!! 
  • Sienna och Julie var så trötta att de däckade UTAN bråk vid läggning. Ibland sker det mirakel. 
  • Jag har rätt roliga jobbdagar nu när majoriteten av elever praoar. Vikarie, vikarie, möjlighet till långlunch med kollegor, extramöte, en vanlig lektion osv. Massa fläng och variation och möjlighet att träffa på elever jag aldrig undervisat tidigare. Men det är rätt skönt att det bara är en vecka. 
  • Sex veckor kvar till jul! 
En annan bra sak är att denna Puffen INTE satte i halsen i fredags. Hon höll händerna runt halsen och var helt röd i huvudet och stirrade skräckslaget på mig, när jag kom till bordet efter att ha hämtat vatten. Jag fick panik. Det visade sig att hon tyckte att maten var stark. Glassen efteråt åt hon dock utan att skrämma livet ur sin hysteriska moder. 

Kommentarer
Postat av: Mirre

Oh vad roligt med lärarlöftet och skönt med smidig läggning

2018-11-06 @ 22:56:27
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Mamma/mormor Lena

Du är värd vartenda lyft som finns ❤️! Puff är en minidramaqueen 😛❤️

2018-11-07 @ 22:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0