Last Christmas rysningar

Jag älskar julen! Alla ljus och pyntet. Granen! Allt godis, alla paket och allt pyssel. Stämningen. För att inte tala om julmusiken! Typ den enda musik jag gillar. Det finns dock en jullåt som jag avskyr. Last Christmas. Den är tjatig, gnällig och vid vissa tillfällen så låter det som att sångaren har talfel. Den är hemsk. Så gissa, av alla hundratals härliga jullåtar, som min välsjungande klass väljer att de ska uppträda med på en avslutningsfest? Last Christmas. Bläää... Nu kommer jag att behöva lyssna på eländet varje vecka fram till jul. Tur att alla andra låtar och allt annat mys väger upp. 68 dagar kvar till julafton. När kan man skicka in sin önskelista? Kan man önska att elever väljer en annan låt? 
 
Sötnosar förra julen. De sjunger möjligtvis inte lika vackert som eleverna, men har i alla fall inte upptäckt gnällsången än.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor Lena

Håller med-den låten är INTE kul! Be dom ändra till ”Mera jul” med Adelson o Falk så lovar jag att vara körledare ( med bjällror). Eller be dom ta nån låt med ”Befthlihem” i.......😂

2018-10-17 @ 11:55:55
Postat av: anneli

jag längtar nog lika mycket till julen som du :)

2018-10-17 @ 14:56:27
URL: http://littlesleeper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0