Undvika-toalett-rekord

Julie har satt ett nytt personligt rekord- undvikit toaletten i 23 timmar! Utan olyckor. Tidigare rekordet låg visserligen på något liknande, men då var hon magsjuk och på gränsen till uttorkad. Denna gången hade hon druckit en flaska vatten, en mer, två glas vatten och ett glas läsk. Och ändå höll ungen sig! Anledningen till detta helt meningslösa och rätt skrämmande rekord är att det sved när hon kissade igår. Hon blev asrädd och vägrade sedan. Eftersom hon gallskrek och fick panik, så körde vi till vårdcentralen för att kolla om det var urinvägsinfektion. Det kollar man genom ett kissprov. Vi fick alltså åka hem utan besked... Men, om man kan hålla sig i 23 timmar så är det nog inte uvi man har, eftersom ett tydligt tecken på det är att man INTE kan hålla sig. Så hon har självdiagnostiserat sig, så att säga. Idag kunde den lilla rekordsättaren dock inte hålla sig längre, utan rusade på toa. Utan att skrika. Skönt! Men lite besvärad är hon ändå. Hoppas vad det än är som spökar försvinner snart, för om vi måste besöka fler vårdcentraler kommer Julie att bli sjukhusrädd.
 
Trött och mycket ledsen Puff efter att vi försökt tvinga henne att kissa igår...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Usch, stackars liten! Fast 23 timmar utan att gå på toaletten måste jag säga är sjukt imponerande, jag hade aldrig fixat det..!😅

2018-10-29 @ 08:31:27
URL: http://angsull.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag säger bara kiss- choklad du kommer väl ihåg hur bra det gick med bajs- choklad. 💩

Svar: Hahahahaha vi försökte med ALLT!!!
Lisa

2018-10-29 @ 11:55:55
Postat av: Tiff

Fånga lite kiss hemma och ta med till vårdcentralen så de kan kolla ☺️

Svar: Det visade sig att hon inte hade uvi- utan hade slagit sig rejält på snippan. Stackaren! Men skönt att slippa medicin.
Lisa

2018-10-30 @ 22:19:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0