Bad... regnväder?

Jag och min mamma: 
 
"Vi kan ju inte sitta inne hela dagen. Jag vill gärna se den stigen där du springer. Vad sägs om en utflykt till Pudesjön? Det är inte så varmt, men det ska ju inte regna. Bara 30% risk, och det är inte förrän efter fyra. Det är strålande sol nu. Lite moln skadar inte. Vi packar badkläder och sticker!"
 
 
 
Det visade sig att de 30 % vann. Redan innan klockan fyra dessutom. Började dugga i samband med att vi bytte om till badkläder. Tog ett dopp. Frös satan. Tog på oss. Började regna rejält. Hittade en skogsdunge som vi gömde oss och fikade i. Ösregn. När det fortfarande inte slutat regna efter drygt en timme, och Sienna var blå om läpparna, gav vi upp och cyklade hem. Motvind, kallt och piskande regn. Överlevde. Kom hem och kastade in de stelfrusna ungarna i ett varmt bad. Då kom solen. Bättre lycka nästa gång?

Kommentarer
Postat av: Mot plus

osis med vädret men såg ändå mysigt ut! =)

Tack snälla!

2019-07-02 @ 13:08:22
URL: http://motplus.se
Postat av: Mamma/mormor Lena

Jo men vi fick frisk luft, motion och glada skratt. Och så såg vi två rådjur, fukt är bra för hud och slemhinnor och vägen till Pudesjön är ju så vacker så det känns som att cykla i en sagobok ( den var vackrast på ditvägen, på hemvägen såg man absolut noll pga regnet 😂) #livetfråndenljusasidan

2019-07-03 @ 15:36:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0