Hemkomsten

Efter en härlig vecka i Kos är vi hemma igen. Jag vet inte vem som är gladast- Julie som fick återse alla sina dockor eller våra krukväxter som fick lite vatten i värmen. Jag måste erkänna att jag också tyckte det var lite skönt att vara hemma. Charterresor i all ära, men man blir lite rastlös. Och trött på att tvinga i barnen mat. Hemma är de duktiga på att äta, men när de ser en hotellbuffé så slår det liksom slint och de kan inte äta något. Mer än glass då. Resan var dock precis som den skulle, med bad, lite utflykter, massa bokläsning och öl. Och sena kvällar och sovmorgnar. Klockan är snart åtta och båda mina barn sover fortfarande! Rätta sommarlovstakter. Har ingen aning om hur det ska bli med mitt springande nu, för det känns som att jag tappat all fysik. Inte på tal om sovmorgnar då, utan mer chillandet och all öl. Tänker att jag avvaktar med att ta reda på hur det är på den fronten, dock. I helgen ska det bli 25-30 C här och vi ska bygga staket. Ska inte ge mig ut på en löptur då. Någon självbevarelsedrift har jag. Och lite semesterlathet är kvar. Får hoppas att jag skakar av mig den i veckan.
 
Tillslut gick vi och köpte en barbie åt stackars docksaknande Julie. Sienna fick ett asdyrt ritblock med enbart sex sidor. Det var med svart... material.. bakom figurerna. Ludd typ. Hon älskade det! Någon som vet vad det heter och var man hittar sånt i Sverige? 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mot Plus

välkommen tillbaka, hoppas ni haft det bra! =)

2019-06-30 @ 18:57:33
URL: http://motplus.blogg.se
Postat av: Mamma/mormor Lena

Man kan överleva rätt länge på glass och utan löpning 😜. Det är lite vitsen med sommar/semester- att det blir lite tjoflöjt 😁. Värre blir det. Mamsegullet kommer imorgon.......😇

2019-06-30 @ 19:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0