Sommarlov!

Läsårets sista tre dagar avslutade! Jag och mina kollegor har, liksom förra året, ägnat tiden åt att packa ner, flytta och packa upp. Förra året från röda till gula byggnaden, och detta året tillbaka igen. Inte lätt när man är en skola i två byggnader, två matsaler, två gympahallar- varav ungarna bussas till en. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vad alla mina kollegor heter. Och min nya chef vet inte vad jag heter, trots att jag jobbat på skolan i två år. Men det blir nog bra det med. Jag får påminna henne på medarbetar- och lönesamtal... eller sno en duktig kollegas namn? Sienna och Julie, som varit lediga sedan i fredags, är redan inne i semesterlunk. Chill, bad i uppblåsbar pool, stöka ner lite, käka, bada mer, kanske få en glass, studsmatta, Barabadet. Precis som det ska vara. 7 långa veckor tillsammans väntar nu. Ska bli underbart! Först ut är resa, och sedan staket hoppas jag. 
 
Världens i särklass tråkigaste bild. Men man ser pool, som faktiskt är ganska stor! Och de fula staketet bakom studsmattan. Tyvärr ser man inte hur söndrigt det är. Kanske tur, å andra sidan.

Kommentarer
Postat av: mamma//mormor Lena

Asså den poolen ser ju ut att rymma mej raklång 😍. Med en liten trevlig paraplydrink. Kan ni fixa en liten trampolin tills jag kommer? Vill gärna träna inför Lursjö-dagarna 😛.

2019-06-19 @ 22:53:53
Postat av: Kim

Du får absolut plats Lena 😎 jag kan nästan ligga raklång 😂

2019-06-24 @ 15:06:38
Postat av: Kim

Du får absolut plats Lena 😎 jag kan nästan ligga raklång 😂

2019-06-24 @ 15:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0